Vacature

Accountmanager Zakelijke Verzekeringen

HBO
}
32 - 38
Administratief
Eindhoven

Onze opdrachtgever is een professionele financiële dienstverlener die als volmacht bedrijf de bevoegdheid heeft om namens verzekeraars rechtstreeks op te treden. Ze zorgen voor slimme oplossingen voor werkgevers én werknemers. Dit doen zij door een totaalpakket aan te bieden van verschillende verzekeringsproducten. Schade-, verzuim- en inkomensverzekeringen op maat, met bedrijfszorg en ondersteuning vanuit hun eigen arbodienst voor de werkgevers én daarop aansluitende zorg- en schadeverzekeringen voor de werknemer. Met deze unieke combinatie helpen jij en jouw collega’s organisaties en hun medewerkers om veerkrachtig en inzetbaar te blijven.

Het hoofdkantoor is gevestigd in Eindhoven. We deze groeiende organisatie zijn voor de volgende regio’s opzoek naar Accountmanagers:

 • Zuid-Holland & Zeeland
 • Regio Noord-Holland
 • Utrecht & Gelderland
 • Noord Holland & Flevoland

The job:

In jouw rol als Accountmanager ben jij de drijvende kracht achter het optimaliseren van de klantrelaties. Jij staat voor topkwaliteit in alles wat je doet. Je leeft mee met de behoeften van de klant en hebt een grondige kennis van de interne mogelijkheden van de organisatie. Jij begrijpt  als geen ander wat deze organisatie te bieden heeft en je vertaalt dit naadloos naar de specifieke wensen van je klanten. Het maatwerk dat jij levert, staat symbool voor de onberispelijke service waar deze organisatie om bekend staat, en zorgt ervoor dat klanten zich kunnen focussen op het nemen van weloverwogen beslissingen. Je werkt nauw samen met de interne Relatiebeheerder, met als gezamenlijk doel het beheren en uitbreiden van de klantenportefeuille. Elke klant in jouw portefeuille wordt begeleid volgens jouw uitgekiende accountplan. Dankzij jouw actuele kennis op het gebied van risico’s en verzekeringen weet je klanten te boeien en te binden.

Zowel binnen als buiten de organisatie ben je een waardevolle partner in gesprekken en overwegingen. Collega’s en klanten kunnen altijd op je rekenen: je houdt je aan je beloftes en gaat net dat stapje verder. Dankzij je empathie en analytisch vermogen kun je niet alleen de oppervlakkige kwesties aanpakken, maar ook de dieperliggende problemen doorgronden. Hierdoor herken je de zakelijke mogelijkheden die hieruit voortvloeien. Je signaleert commerciële kansen en weet deze te benutten. Bovendien kun je complexe overeenkomsten vertalen naar overzichtelijke verzekeringsoplossingen en fungeer je als aanspreekpunt wanneer zich problemen voordoen.

What it takes

 • Een afgeronde hbo-opleiding;
 • Wft-diploma: Basis, Schade Zakelijk en Inkomen. Of je hebt een van deze wft’s en bent bereid om de andere te behalen op korte termijn;
 • Minimaal 5 jaar ervaring in een commerciële rol in de verzekeringssector;
 • Kennis en ervaring met ANVA is een pré.

What do you get in return

Een mogelijkheid om deel uit te maken van een team met enthousiaste collega’s, waar de werksfeer heel belangrijk is. Deze fulltime positie van 32 – 38 uur biedt niet alleen een dynamische omgeving, maar ook uitstekende begeleiding en volop kansen voor persoonlijke ontwikkeling. Er zijn mogelijkheden voor opleiding en scholing, zodat je altijd kunt groeien in je carrière. Wij leggen grote nadruk op persoonlijke ontwikkeling en hanteren een informele en no-nonsens werkmentaliteit. Kortom, deze kans biedt alles wat je nodig hebt voor een boeiende en bevredigende loopbaan. Daarnaast biedt de opdrachtgever:

 • Uitstekend salaris met een maximum van €6.000 bruto per maand. Afhankelijk van wat je meebrengt;
 • 13e maand;
 • Premievrij pensioen
 • Leaseauto
 • Leasefietsregeling
 • Korting op verzekeringen

Hattrick is een gelijke kansen werkgever en moedigt sollicitaties van alle gekwalificeerde kandidaten aan, ongeacht hun achtergrond. We streven naar diversiteit en verwelkomen sollicitaties van iedereen die aan de vereisten van de functie voldoet.

Audrey Hausmans

+31 6 29 22 77 90
ahausmans@hattrick.nl

Contact opnemen

Join the Journey

Ben je opzoek naar die ene droombaan of geschikte collega? Join the Journey en wij helpen jou bij het behalen van je doelen!

Let's Meet!