Vacature

Allround Office Medewerker

MBO
}
24-36
Administratief
Maastricht

The job:

Voor een van onze opdrachtgevers in Maastricht zijn wij opzoek naar een Allround Office Medewerker.

In deze rol ben jij o.a. bezig met administratieve taken, orderverwerking, customer support, accorderen van uren, social media en vind jij het leuk om mee te denken over nieuwe campagnes. Daarnaast beantwoord je de telefoon en ondersteun je collega’s waar nodig.

What it takes

  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en schrift;
  • Kennis van ervaring met digitale systemen zoals MS-Office;
  • Administratief sterk aangelegd;
  • Affiniteit met mode;
  • Je bent een echte aanpakker en gaat graag zelfstandig te werk.

What do you get in return

Ga je voor ons of voor 1 van onze opdrachtgevers aan de slag dan mag je er van uit gaan dat we de beste arbeidsvoorwaarden voor je regelen. We zorgen voor maatwerk en gaan dus graag een persoonlijk gesprek met je aan; zo bekijken we welke opties het beste aansluiten, wat er nodig is zodat je er in ieder geval op vooruitgaat, welke doorgroeimogelijkheden er zijn en wanneer je balans met thuis optimaal is, en dat allemaal met een lekkere kop koffie (of thee).

Hattrick is een gelijke kansen werkgever en moedigt sollicitaties van alle gekwalificeerde kandidaten aan, ongeacht hun achtergrond. We streven naar diversiteit en verwelkomen sollicitaties van iedereen die aan de vereisten van de functie voldoet.

Audrey Hausmans

+31 6 29 22 77 90
ahausmans@hattrick.nl

Contact opnemen

Join the Journey

Ben je opzoek naar die ene droombaan of geschikte collega? Join the Journey en wij helpen jou bij het behalen van je doelen!

Let's Meet!