Vacature

Allround Officemanager

MBO
}
16-32 uur
Management
Eindhoven

Ben jij een enthousiaste duizendpoot met een hart voor hospitality? Wil jij deel uitmaken van een dynamisch team in Eindhoven dat bemiddelt in Finance professionals voor zowel profit- als non-profitorganisaties? Dan hebben wij dé perfecte positie voor jou!

The job:

Onze opdrachtgever, met moderne vestigingen in Maastricht en Eindhoven, staat bekend als een verbindende schakel tussen professionals, organisaties en kennis in de financiële sector. Wij zoeken een Allround Officemanager die niet alleen met een glimlach zakenrelaties en medewerkers begroet aan de front desk, maar ook ondersteuning biedt aan een van de directieleden.

Wat ga je doen? Als Allround Officemanager ben jij dé spil die ervoor zorgt dat het kantoor soepel draait. Na een gedegen inwerkperiode ga je zelfstandig aan de slag en ben je verantwoordelijk voor het organiseren van evenementen, het beheren van office voorraden en het verlenen van facilitaire ondersteuning. Ook ben jij de rechterhand van de Vestigingsmanager en zorg voor een vlekkeloze uitvoering van diverse taken. Jij hebt dus een hele allround functie die van week tot week kan verschillen. Deze diversiteit maakt jou dan ook enthousiast!

What it takes

  • Beschikbaarheid van 16-28 uur of 32 uur per week.
  • Een afgeronde MBO-opleiding.
  • Uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal.
  • Communicatief vaardig, gestructureerd en nauwkeurig.
  • Een hospitality hart, meedenkend en proactieve werkhouding.

What do you get in return

Als jij voor ons of een van onze opdrachtgevers aan de slag gaat, zorgen wij voor de beste arbeidsvoorwaarden. Maatwerk staat bij ons centraal, en daarom gaan we graag persoonlijk met je in gesprek. Wij bieden niet alleen aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, maar ook doorgroeimogelijkheden en een optimale balans tussen werk en privé. En dat alles bespreken we uiteraard onder het genot van een lekkere kop koffie.

Hattrick is een gelijke kansen werkgever en moedigt sollicitaties van alle gekwalificeerde kandidaten aan, ongeacht hun achtergrond. We streven naar diversiteit en verwelkomen sollicitaties van iedereen die aan de vereisten van de functie voldoet.

Tarq Mommertz

+31 (0)6 25 26 46 41
tmommertz@hattrick.nl

Contact opnemen

Join the Journey

Ben je op zoek naar die ene droombaan of geschikte collega? Join the Journey en wij helpen jou bij het behalen van je doelen!

Let's Meet!