Vacature

Assistent Store Manager

MBO
}
30-38 uur
Commercieel
Roermond

Voor de Outlet Store in Roermond van onze opdrachtgever wordt gezocht naar een enthousiaste Assistant Store Manager. Heb jij een passie voor mode en de ambitie om de stap te zetten naar een leidinggevende rol waarin jij het team weet te motiveren? Dan hebben we misschien een match!

The job:

Als Assistent Store Manager ga jij deel uitmaken van een ambitieus team en ben je verantwoordelijk voor de logistieke processen in de winkel. Jij zorgt ervoor dat het juiste productaanbod op de winkelvloer altijd gegarandeerd is en bent samen met het team actief betrokken bij het optimaliseren van de prestaties en KPI’s.

Op de winkelvloer fungeer je als een enthousiaste people manager, waarbij de nadruk ligt op sales en service. Jij weet de missie en visie over te brengen aan het team en proactief samen de doelen te behalen. Daarnaast ondersteun je de Store Manager bij de dagelijkse werkzaamheden waaronder budget- en personeelsplanning en deel je de belangrijkste informatie met de Store Manager.

Tenslotte staat veiligheid staat bij onze opdrachtgever in het Outlet hoog in het vaandel. Als Assistent draag jij bij aan het handhaven van een veilige winkel- en werkomgeving volgens het beleid.

What it takes

 • Jij bent motiverend-, coachend- en enthousiasmerend; leading by example.
 • Je bent communicatief en sociaal vaardig in zowel woord als geschrift;
 • Jij hebt ambitie en passie voor mode en ervaring binnen een Outlet omgeving;
 • Je bent graag doel- en resultaatgericht aan het werk in een dynamische en internationale werkomgeving;
 • Beschikbaarheid in de weekend- en feestdagen;
 • Kennis van de Duitse taal is een pré.

What do you get in return

Ga je voor ons of voor één van onze opdrachtgevers aan de slag dan mag je er van uit gaan dat we de beste arbeidsvoorwaarden voor je regelen. We zorgen voor maatwerk en gaan dus graag een persoonlijk gesprek met je aan met een lekkere kop koffie (of thee). Een greep uit de voorwaarden voor onze opdrachtgever voor deze functie zijn:

 • Salaris afgestemd op jouw kennis en werkervaring;
 • Een uitdagende baan in een fijne werkomgeving waarbij verbinding centraal staat;
 • Veel ontwikkelmogelijkheden binnen een leidinggevende functie;
 • Leuke personeelskorting op de nieuwste collecties;
 • Ruimte voor eigen inbreng en creativiteit in een informeel en hecht team.

Hattrick is een gelijke kansen werkgever en moedigt sollicitaties van alle gekwalificeerde kandidaten aan, ongeacht hun achtergrond. We streven naar diversiteit en verwelkomen sollicitaties van iedereen die aan de vereisten van de functie voldoet.

 

Fleur Shields

+31 6 27 87 36 54
fshields@hattrick.nl

Contact opnemen

Join the Journey

Ben je opzoek naar die ene droombaan of geschikte collega? Join the Journey en wij helpen jou bij het behalen van je doelen!

Let's Meet!