Vacature

Autotechnicus

MBO
}
40 uur
Techniek
Helmond, Nuenen, Waalre, Kerkrade, Heerlen of Venlo

Ben jij een gedreven autotechnicus met passie voor het vak? Dan hebben wij een uitdagende functie voor jou!

The job:

Als autotechnicus bij ons bedrijf voer je reparaties en onderhoudswerkzaamheden uit aan personenwagens en lichte bedrijfswagens. Met behulp van geavanceerde technieken en jouw uitgebreide kennis en kunde stel je diagnoses vast en zorg je voor de juiste oplossingen.
Tijdens de dagelijkse briefing worden belangrijke zaken van de voorgaande dag doorgenomen en wordt het werk voor de dag verdeeld. Hierdoor weet je precies wat je te wachten staat en kun je efficiënt aan de slag. Je voert diverse mechanische en elektronische werkzaamheden uit, variërend van het repareren van koppelingen tot het vervangen van motoren. Het opsporen en snel verhelpen van gebreken is jouw specialiteit. Zodra de auto weer in topconditie is, kan de tevreden klant veilig de weg op. Je zorgt ervoor dat de auto gereed is en gaat direct door naar de volgende klus.

What it takes

Jij bent een echt probleemoplosser die elke uitdaging aankan, nauwkeurig werken is voor jou vanzelfsprekend en je bent proactief in het vinden van oplossingen.
Daarnaast voldoe je aan het volgende profiel:

  • Afgeronde opleiding mbo-autotechniek;
  • Gedegen kennis van autotechniek en auto-elektronica;
  • Commercieel inzicht;
  • Je kunt goed werken in teamverband.

What do you get in return

  • Een marktconform salaris op basis van jouw kennis en ervaring;
  • Werken in een topteam met gepassioneerde collega’s;
  • Regelmatig leuke activiteiten, zoals personeelsuitjes;
  • Een goede werk/privé balans. Op zaterdagochtend werken wordt gerouleerd (ongeveer 1 op de 8 ochtenden);
  • De mogelijkheid om buiten werktijd aan je eigen auto te sleutelen;
  • Investering in jouw persoonlijke ontwikkeling met merk specifieke opleidingen en trainingen.

Herken jij jezelf in dit profiel en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Of heb jij nog vragen? Neem gerust telefonisch contact met mij, Evi Benjamins (consultant), via 040 311 3400. Graag hoor ik van je!

Hattrick is een gelijke kansen werkgever en moedigt sollicitaties van alle gekwalificeerde kandidaten aan, ongeacht hun achtergrond. We streven naar diversiteit en verwelkomen sollicitaties van iedereen die aan de vereisten van de functie voldoet.

Evi Benjamins

ebenjamins@hattrick.nl
040 311 3400

Contact opnemen

Join the Journey

Ben je op zoek naar die ene droombaan of geschikte collega? Join the Journey en wij helpen jou bij het behalen van je doelen!

Let's Meet!