Vacature

Chef Werkplaats

MBO
}
40
Overig
Nuenen

Ben jij een gedreven en kwaliteitsgerichte autotechnicus met leidinggevende capaciteiten? Heb je ervaring in het aansturen van een team en ben je in staat om processen en kwaliteit in de werkplaats te waarborgen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

The job:

Als Chef Werkplaats / Meewerkend Voorman ben je de spil in de werkplaats van onze klant. Je hebt de verantwoordelijkheid over de werkprocessen en zorgt ervoor dat de kwaliteit van het werk altijd hoog is. Dagelijks geef je leiding aan onze autotechnici en verdeel je de werkzaamheden op basis van hun kennis en vaardigheden. Je houdt toezicht op de uitvoering van taken volgens de afgesproken procedures en kwaliteitsrichtlijnen.

Naast je leidinggevende taken werk je actief mee in de werkplaats en voer je technische werkzaamheden uit. Je deelt jouw kennis en expertise met het team om een constant kwaliteitsniveau te handhaven. Tevens ben je verantwoordelijk voor het naleven van veiligheids- en milieuvoorschriften.

Je hebt regelmatig contact met de service adviseurs aan de servicebalie om werkzaamheden af te stemmen. Als klanten specifieke technische vragen hebben, ben jij het aanspreekpunt. Je rapporteert direct aan de servicemanager.

What it takes

Onze ideale kandidaat is daadkrachtig, kwaliteitsgericht en proactief. Je denkt mee met zowel de klant als het bedrijf en weet je team te motiveren voor een optimale werksfeer. Je beschikt over diepgaande kennis van autotechniek en bent bereid om opleidingen en cursussen te volgen om deze kennis up-to-date te houden. Je hebt al ervaring opgedaan in een vergelijkbare functie. Je bent beschikbaar voor een fulltime dienstverband van 40 uur per week en je werkt vanuit onze vestiging in Nuenen.
Verder pas je goed bij de vacature als:

 • Je een sterk probleemoplossend vermogen hebt;
 • Je kansen ziet en grijpt;
 • Je uitstekende communicatieve vaardigheden bezit.

What do you get in return

 • Een marktconform salaris;
 • De kans om te werken in een topteam met behulpzame collega’s;
 • Regelmatig leuke teamactiviteiten;
 • Volop ruimte voor eigen initiatieven;
 • Personeelskorting op onze diensten;
 • Investering in jouw persoonlijke ontwikkeling met merk specifieke cursussen en trainingen;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Mogelijkheid tot deelname aan een collectieve zorgverzekering.

Herken jij jezelf in dit profiel en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Of heb jij nog vragen? Neem gerust telefonisch contact met mij, Evi Benjamins (consultant), via 040 311 3400. Graag hoor ik van je!

Hattrick is een gelijke kansen werkgever en moedigt sollicitaties van alle gekwalificeerde kandidaten aan, ongeacht hun achtergrond. We streven naar diversiteit en verwelkomen sollicitaties van iedereen die aan de vereisten van de functie voldoet.

 

Evi Benjamins

ebenjamins@hattrick.nl
040 311 3400

Contact opnemen

Join the Journey

Ben je op zoek naar die ene droombaan of geschikte collega? Join the Journey en wij helpen jou bij het behalen van je doelen!

Let's Meet!