Vacature

Medewerker Binnendienst Projecten

MBO
}
32-40
Administratief
Sittard

Heb jij een proactieve werkhouding en krijg je energie van een veelzijdige administratieve rol? Ben je analytisch sterk en ga je graag oplossingsgericht te werk? Dan zijn wij op zoek naar jou!

The job:

Binnen deze administratieve rol ben jij verantwoordelijk voor een goed verloop van de projecten van onze klanten. Je hebt een commerciële mindset en weet goed de balans te vinden tussen de wensen van de klant en de capaciteiten van de organisatie. Doordat de organisatie volop in ontwikkeling is, vragen zij ook om positief kritische houding ten aanzien van verbeteringen voor de toekomst, nieuwe invalshoeken voor de dienstverlening en verdere automatisering en digitalisering die ons helpt om kosten, tijd en geld te besparen.

Je schakelt Ad-hoc met verschillende afdelingen om de vraag van de klant te kunnen beantwoorden. Tevens houd jij je bezig met de administratieve afhandeling van aanvragen, offertes en orders.

What it takes

  • MBO werk- en denkniveau in een administratieve en/of commerciële richting;
  • Minimaal 2 jaar ervaring met commerciële administratieve werkzaamheden;
  • Communicatief vaardig, klant- en resultaatgericht, pro actief, betrokken, verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift, beheersing van de Engelse en/of Duitse taal is een pré;
  • Minimaal 32 uur per week beschikbaar.

What do you get in return

  • Vergoeding van reiskosten, vakantiegeld, opleidingsmogelijkheden, pensioenregeling, kerstpakket en meer;
  • Een uitdagende baan in een internationale organisatie;
  • Een marktconform salaris, mooie secundaire voorwaarden en een benefits programma;
  • Een dynamische werkomgeving met ontzettend veel ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden;

Hattrick is een gelijke kansen werkgever en moedigt sollicitaties van alle gekwalificeerde kandidaten aan, ongeacht hun achtergrond. We streven naar diversiteit en verwelkomen sollicitaties van iedereen die aan de vereisten van de functie voldoet.

Audrey Hausmans

+31 6 29 22 77 90
ahausmans@hattrick.nl

Contact opnemen

Join the Journey

Ben je opzoek naar die ene droombaan of geschikte collega? Join the Journey en wij helpen jou bij het behalen van je doelen!

Let's Meet!