Vacature

Inkoop Specialist

HBO
}
32 - 36 uur
Inkoop
Roermond

Voor onze opdrachtgever in de sociale verhuur zijn wij op zoek naar een ervaren Inkoper die kan meedenken om strategisch niveau!

The job:

Als Inkoop specialist coördineer en optimaliseer jij het inkoopproces om ervoor te zorgen dat de implementatie soepel verloopt. Samen met de Inkoop Strateeg stel je concreet beleid op ter verbetering van het inkoop- en aanbestedingsbeleid. Tevens ben jij verantwoordelijk voor het beoordelen en selecteren van leveranciers en het opbouwen van relaties tussen de organisatie en externe organisaties/instituten.

Daarnaast denk je dus mee op strategisch niveau, ben je betrokken bij het opstellen van een inkoopjaarplan, help je met de inkoopbehoeften helder in kaart te brengen en ben je verantwoordelijk voor het opstellen van aanbestedingsdocumenten.

What it takes

  • Jij hebt een afgeronde HBO opleiding, of HBO werk- en denkniveau;
  • Aanvullende opleiding(en) op inkoop gebied (denk hierbij aan NEVI);
  • Ervaring op strategisch/tactisch inkoopniveau;

Als persoon beschik jij over sterke communicatieve- en analytische vaardigheden, ben jij oplossingsgerichtheid met een goede portie overtuigingskracht en conflicthantering.

What do you get in return

  • Een uitdagende baan op uitvoerend én strategisch niveau;
  • Een marktconform salaris van max. €4.887,- o.b.v. 36 uur per week en mooie secundaire voorwaarden;
  • Een prettige werkomgeving met o.a. hybride thuiswerk mogelijkheden, een fietsplan en maandelijkse activiteiten vanuit de personeelsactiviteiten commissie;

Hattrick is een gelijke kansen werkgever en moedigt sollicitaties van alle gekwalificeerde kandidaten aan, ongeacht hun achtergrond. We streven naar diversiteit en verwelkomen sollicitaties van iedereen die aan de vereisten van de functie voldoet.

Fleur Shields

fshields@hattrick.nl
+31 6 27 87 36 54

Contact opnemen

Join the Journey

Ben je opzoek naar die ene droombaan of geschikte collega? Join the Journey en wij helpen jou bij het behalen van je doelen!

Let's Meet!