Vacature

HBO
}
32 - 40 uur
Inkoop
Sittard

Voor onze opdrachtgever in de internationale verkoop- en verhuur van materieel en machines zijn wij op zoek naar een ervaren Inkoper met technische kennis!

The job:

Als Inkoper ga jij aan de slag met de onderhandelingen en afspraken met de leveranciers van onze opdrachtgever. Jij bent dus graag op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen en prijzen in zowel het binnen- als buitenland.

Jij bent samen met jouw collega’s van de inkoopafdeling verantwoordelijk voor het gehele inkoopproces. Jij zorgt dat het proces soepel loopt, de beste prijsafspraken worden onderhandeld en bent het  aanspreekpunt van de leveranciers. Tevens hou jij je bezig met het maken van inkoopplanningen op te stellen en zorg jij voor accurate administratie.

Voor onze opdrachtgever zoeken wij een Inkoper met technische inkoopkennis. Je wordt enthousiast om deze kennis te blijven ontwikkelen en tevens een netwerk op te bouwen in de markt. Zo garandeer jij een soepel inkoopproces en zorg je voor het beste rendement in de productgroepen.

 

What it takes

  • Jij hebt een afgeronde HBO opleiding, of HBO werk- en denkniveau;
  • Bij voorkeur heb jij een (aanvullende) opleiding op inkoop gebied (denk hierbij aan NEVI);
  • Jij hebt uitstekende kennis van Nederlandse, Engelse, én Duitse taal.

Als persoon beschik jij over een goede dosis pit, heb jij sterk ondernemerschap en ga je graag ad hoc te werk. Jij bent analytisch, resultaatgericht en ben een echte aanpakker!

What do you get in return

  • Een uitdagende baan in een internationale organisatie;
  • Een marktconform salaris, mooie secundaire voorwaarden en een benefits programma;
  • Een dynamische werkomgeving met ontzettend veel ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden;

Hattrick is een gelijke kansen werkgever en moedigt sollicitaties van alle gekwalificeerde kandidaten aan, ongeacht hun achtergrond. We streven naar diversiteit en verwelkomen sollicitaties van iedereen die aan de vereisten van de functie voldoet.

Fleur Shields

fshields@hattrick.nl
0627873654

Contact opnemen

Join the Journey

Ben je opzoek naar die ene droombaan of geschikte collega? Join the Journey en wij helpen jou bij het behalen van je doelen!

Let's Meet!