Vacature

IT Medewerker

MBO
}
40 uur
ICT
Maastricht

Voor onze opdrachtgever in Maastricht zijn wij op zoek naar een enthousiaste IT schoolverlater! Ben jij een proactieve IT- medewerker die probleemoplossend te werk gaat? Spreek jij daarnaast vloeiend Engels? Dan kan dit een mooie uitdaging zijn voor jou!

The job:

Als IT’er bij onze opdrachtgever ben je primair verantwoordelijk voor de stabiele werking van deinterne computersystemen en software. Jouw werkzaamheden zorgen er voor dat het team in staat te stellen zich op hun taken te concentreren zonder technische onderbrekingen. Een belangrijke speler in de organisatie dus!

Wat zijn jouw belangrijkste verantwoordelijkheden?

 • Technische ondersteuning bieden aan de organisatie;
 • Problemen met software, hardware en netwerksystemen oplossen;
 • Regelmatig systeemonderhoud en updates uitvoeren om optimale IT-infrastructuur te garanderen;
 • Bescherming te bieden tegen potentiële beveiligingsrisico’s;
 • Samenwerken met het IT-team om nieuwe software-updates en tools uit te rollen;
 • Deelnemen aan IT-projecten, zoals het opzetten van nieuwe werkstations of het organiseren van wijzigingen in de netwerklay-out.

What it takes

Jij hebt uitstekende Engelse communicatievaardigheden, zowel voor het oplossen van problemen binnen het team als voor het vertalen van technisch jargon naar begrijpelijke termen voor jouw collega’s. Daarnaast ga je graag nauwkeurigheid en efficiëntie te werk en wordt een leergierige houding erg gewaardeerd. Met eigen initiatief om zelfstandig nieuwe oplossingen te ontdekken ga je te werk en je hebt daarnaast een drive om jouw technische expertise in te zetten en verder uit te breiden.

What do you get in return

Ga je voor ons of voor één van onze opdrachtgevers aan de slag dan mag je er van uit gaan dat we de beste arbeidsvoorwaarden voor je regelen. We zorgen voor maatwerk en gaan dus graag een persoonlijk gesprek met je aan met een lekkere kop koffie (of thee). Een greep uit de voorwaarden voor onze opdrachtgever voor deze functie zijn:

 • Salaris afgestemd op jouw kennis en werkervaring;
 • Veel ontwikkelmogelijkheden binnen een groeiend bedrijf;
 • Genieten van een ondernemende werkcultuur in een internationale omgeving.
 • Veel leren over het IT-werkveld en ervaring opdoen in een start-up omgeving.
 • Deel uitmaken van een leuk IT-team dat vaak buiten het werk om gezellig samen is, we zijn gek op pretparken.

Hattrick is een gelijke kansen werkgever en moedigt sollicitaties van alle gekwalificeerde kandidaten aan, ongeacht hun achtergrond. We streven naar diversiteit en verwelkomen sollicitaties van iedereen die aan de vereisten van de functie voldoet.

Fleur Shields

+31 6 27 87 36 54
fshields@hattrick.nl

Contact opnemen

Join the Journey

Ben je opzoek naar die ene droombaan of geschikte collega? Join the Journey en wij helpen jou bij het behalen van je doelen!

Let's Meet!