Vacature

Sales Representative

MBO
}
40 uur
Commercieel
Kerkrade

The job:

”Be so good, they can’t ignore you”

Ben jij een klantgerichte aanpakker met een commerciële instelling? Heb jij affiniteit met het groen en duurzaamheid? Don’t look any further!

Als Sales Representative wordt jij onderdeel van een enthousiast salesteam. Jij bent de connectie naar de professionele klanten en eindgebruiker. Je hebt je eigen verantwoordelijkheden op het gebied van sales en after sales en bent medeverantwoordelijk voor de wereldwijde naamsbekendheid van onze opdrachtgever. Je adviseert de B2B en B2C klanten op maat, schakelt bij complexe vraagstukken en daarnaast beheer en volg jij openstaande offertes op.

Ben jij technisch? Dat is mooi meegenomen! Een afwisselend en belangrijk aspect van je functie is het schrijven van technische adviezen op maat.

De organisatie bestaat uit een jong en internationaal team. Waarvan de helft in het productieproces en de andere helft op kantoor werkt om de producten te verkopen en klanten adviseren. Een waarschuwing vooraf. Er lopen twee hele ‘speciale’ collega’s rond namelijk de kantoorhonden!

Er is voldoende ruimte is om jezelf te ontwikkelen en je je stempel op je dagelijkse werkzaamheden kunt drukken.

What it takes

  • Je hebt een afgeronde MBO+ / HBO- opleiding;
  • Een echte kartrekker en hebt technisch inzicht;
  • Enthousiast en hierdoor ook pro-actief;
  • Commercieel inzicht en een klantgerichte focus;
  • Zowel zelfstandig als in teamverband werken gaat jou goed af;
  • Goede beheersing van de Nederlandse, Engelse- en Duitse taal (Frans is een pré);
  • Kennis van en ervaring met het MC Office-pakket;
  • Technisch inzicht is een pré.

What do you get in return

Ga je voor ons of voor 1 van onze opdrachtgevers aan de slag dan mag je er van uit gaan dat we de beste arbeidsvoorwaarden voor je regelen. We zorgen voor maatwerk en gaan dus graag een persoonlijk gesprek met je aan; zo bekijken we welke opties het beste aansluiten, wat er nodig is zodat je er in ieder geval op vooruitgaat, welke doorgroeimogelijkheden er zijn en wanneer je balans met thuis optimaal is, en dat allemaal met een lekkere kop koffie (of thee).

Tarq Mommertz

+31 6 25 26 46 41
tmommertz@hattrick.nl

Contact opnemen

Join the Journey

Ben je opzoek naar die ene droombaan of geschikte collega? Join the Journey en wij helpen jou bij het behalen van je doelen!

Let's Meet!