Vacature

Technisch Medewerker Operations

HBO
}
40 uur
Techniek
Echt

Voor onze opdracht gever gespecialiseerd in de productie en verkoop van een luxe interieur producten zoeken wij een Technisch Medewerker Operations.

The job:

Wij zoeken een gedreven medewerker voor het productieteam die met zijn/haar technische kennis en de ambitie om te blijven leren aan de slag gaat binnen een hecht team. Binnen jouw rol heb jij een breed scala aan werkzaamheden op de productie afdeling van luxe interieurproducten. Hierin kan de product technische kennis worden aangeleerd en zoeken wij vooral een aanpakker met een sociaal karakter.

Hoe ziet jouw dag eruit?
In de ochtend focus je op het gereed maken en frasen van een bestelling op maat en ondersteun je op de expeditie om de laatste verzendingen gereed te maken voor transport. Na een gezamenlijke lunch in de aangename kantine, ga je weer fris aan de slag en begint jouw taak met het op maat zagen en monteren van een tweede productgroep. Tijdens deze bezigheid haalt je collega een kop koffie voor je, waarna jullie samen aan de slag gaan met het assembleren van enkele laatste producten die nog de deur uit moeten. In de namiddag voer je de laatste controles om nauwkeurigheid en kwaliteit te waarborgen om deze vervolgens zorgvuldig in te pakken. Met jouw collega’s sluit je de schone- en ruime productie omgeving af en kun je op jouw vaste tijd naar huis voor een goede werk- privé balans.

What it takes

  • Jij hebt technisch inzicht en bent van nature erg handig;
  • Jij beschikt over een oog voor detail en gaat graag nauwkeurig te werk;
  • Ervaring binnen een productieomgeving met frasen, zagen, assembleren is een pré;
  • Een heftruck of reachtruck certificaat is een pré;

Maar voorop staat jouw enthousiasme om te leren, samen te werken en een mooi product af te leveren waar de klant blij van wordt!

What do you get in return

  • Salaris afgestemd op de specifieke kennis en ervaring;
  • Een uitdagende baan in een groeiende organisatie in dag diensten (08.00 – 17.00 uur);
  • Een dynamische werkomgeving in een hecht team met ontwikkelmogelijkheden;

Hattrick is een gelijke kansen werkgever en moedigt sollicitaties van alle gekwalificeerde kandidaten aan, ongeacht hun achtergrond. We streven naar diversiteit en verwelkomen sollicitaties van iedereen die aan de vereisten van de functie voldoet.

Fleur Shields

+31 6 27 87 36 54
fshields@hattrick.nl

Contact opnemen

Join the Journey

Ben je opzoek naar die ene droombaan of geschikte collega? Join the Journey en wij helpen jou bij het behalen van je doelen!

Let's Meet!