NIEUWS

Hattrick Uitzendbureau opent haar deuren in de Lichtstad!

Met ongelooflijk veel trots kondigen we aan dat Hattrick Uitzendbureau een gloednieuwe tweede vestiging opent in het bruisende Eindhoven.

Na vijf jaar de hard werken, veel toewijding en vooral het creëren van waardevolle matches tussen werkgevers als werknemers hier in Heerlen, is Hattrick klaar voor een tweede helft in Eindhoven!

De Lichtstad staat bekend om zijn innovatie, dynamiek en energie, en we kunnen niet wachten om deel uit te maken van deze sprankelende gemeenschap!

Hoewel we groeien naar nieuwe steden, blijven onze kernwaarden natuurlijk ongewijzigd. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat de optimale match tussen werkgever en werkzoekende ontstaat als we een omgeving creëren waarin jij je thuis voelt en binnen het team helemaal jezelf kunt zijn. Dit allemaal vanuit persoonlijk contact en verder kijkende dan enkel het Cv.

Dus of je nu als werkgever op zoek bent naar het perfecte teamlid of als werknemer zoekt naar jouw volgende uitdaging, onze deur staat altijd open voor een persoonlijk gesprek en een goede kop koffie!

Contact opnemen

Join the Journey

Ben je op zoek naar die ene droombaan of geschikte collega? Join the Journey en wij helpen jou bij het behalen van je doelen!

Let's Meet!