werkgevers

“Surround yourself with people
who are only going to lift you higher…”

Uiteraard werk jij het liefst met talenten binnen jouw vakgebied. Gedreven talenten die jouw organisatie omhoog tillen naar the next level. De truc is om ze te vinden en dat mag je aan ons overlaten. Wij gaan graag voor je op zoek! Met onze kennis van de arbeidsmarkt, oog voor talent en drive om te scoren zoeken wij net zolang totdat we de juiste kandidaat hebben gevonden. Echter, vinden we het belangrijk om een eerlijk advies te geven. Nee zeggen hoort er soms ook bij, dat is part of the job! Wilt u een vacature bij ons uitzetten? Of eens sparren over de mogelijkheden?  Laat een bericht achter dan nemen wij graag contact me je op.

Bekijk hieronder onze diensten.

flexibel

Uitzenden

Op elk gewenst moment de juiste mensen bij de hand. Wij zoeken en selecteren kwalitatieve kandidaten die flexibel aan de slag gaan. Of het nu gaat om een korte klus, een vaste toevoeging aan jouw team of een langdurig project. Kortom, jij bepaalt de periode en wij zorgen voor de juiste kandidaat, de planning en het verloningsproces.

Kennismaken

hulp bij

Detacheren

Is de periode waarvoor je arbeidskrachten zoekt van langere duur, heb je behoefte aan zekerheid, zodat de medewerker die je aanneemt niet van het ene op het andere moment kan stoppen? Dan is inhuren op detacheringsbasis wellicht een betere optie. Ook in het geval van detacheren gaan wij, op basis van jouw wensen en functie-eisen, op zoek naar de juiste kandidaten en nemen de planning en het verloningsproces uit handen.

Kennismaken

Vacatures

Werving en selectie

De zoektocht naar een vaste medewerker kan best een lastige zijn. Met een kritische blik, gepaste afstand en objectiviteit helpen wij de juiste kandidaten te vinden en de kandidaat te selecteren die uiteindelijk het beste past binnen het profiel van de functie. Wij nemen de werving en selectie uit handen voor de medewerker die jij in dienst neemt.

Kennismaken

Contact opnemen

Join the Journey

Ben je opzoek naar die ene droombaan of geschikte collega? Join the Journey en wij helpen jou bij het behalen van je doelen!

Let's Meet!

Kennismaken