Werken bij hattrick

Join The Family

Hattrick is geen ‘gewoon’ uitzendbureau. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat het ook anders kan en dat de optimale match tussen werkgever en werkzoekende ontstaat als we een omgeving creëren waarin jij je thuis voelt en binnen ons team helemaal jezelf kunt zijn. Naast uitzenden, detacheren en werving & selectie doet Hattrick nog veel meer, het geven van HR-advies en het aanbieden van trainingen aan professionals horen hier ook bij!

VACATURE EINDHOVEN

Consultant Eindhoven

Op dit moment zitten wij gevestigd in Heerlen en hebben wij onze horizon vergroot met een splinternieuwe tweede vestiging in Eindhoven. Binnen Hattrick Eindhoven wordt je functie samengesteld naar aanleiding van jouw wensen en behoeftes zodat je echt in je kracht komt te staan.

Kom jij ons team versterken en onze splinternieuwe vestiging verder opzetten in Eindhoven?

Bekijk vacature

VACATURE Heerlen

(Junior) Consultant Heerlen

Wordt jij enthousiast van een uitdagende functie binnen een hecht en gedreven team? Ben jij net afgestudeerd of zoek jij een job die nét iets beter bij jou past? Krijg jij daarnaast energie van het maken van mooie matches? Dan hebben we een match! Als jij de professional bent die wij zoeken passen gaan we graag met je in gesprek!

Kom jij ons team versterken in Heerlen? Let’s Talk! 

Bekijk vacature

Contact opnemen

Join the Journey

Ben je opzoek naar die ene droombaan of geschikte collega? Join the Journey en wij helpen jou bij het behalen van je doelen!

Let's Meet!

Kennismaken