Vacature

WO
}
40
Juridisch
Heerlen

Vanwege uitbreiding van het team zijn we op zoek naar jou! Heb jij ervaring in de actuariële dienstverlening, beschik je over uitstekende communicatieve en adviserende vaardigheden? Vind je het leuk om in een team je kennis te delen en mee te denken over vraagstukken, lees dan hoe je deel kunt uitmaken van dit top team!

The job:

Onze opdrachtgever is een vooraanstaande pensioenuitvoerder die de administratie en communicatie verzorgt voor bijna 50 pensioenfondsen met in totaal 1,3 miljoen deelnemers. Met een team van ruim 600 medewerkers, verspreid over onze hoofdvestiging in Heerlen en ons kantoor in Utrecht, staat de klant altijd centraal.

Binnen de afdeling Klanten & Advies speelt het team Expert Center Product & Data een cruciale rol. Dit team, bestaande uit circa twintig energieke en ambitieuze collega’s, is verantwoordelijk voor actuariële advisering op het gebied van pensioen- en risicomanagement. Met een focus op het naderende nieuwe pensioenstelsel, werken wij met professionaliteit en samenwerking als kernwaarden. Iedere collega heeft zijn eigen expertise in actuariële verslaglegging- en advisering, productontwikkeling en Data Science, en deelt actief kennis met het team. We vormen een hecht en gedreven team dat streeft naar maximaal resultaat, waarbij het vieren van successen net zo belangrijk is als hard werken.

Jouw rol als (Senior) Actuaris is van strategisch belang, waarbij je optreedt op hoog niveau met de nodige sensitiviteit. Je hebt een helikopterview waarmee je niet-gestandaardiseerde vraagstukken kunt beantwoorden. Als actuarieel expert ben je (mede)verantwoordelijk voor de voorbereiding, totstandkoming en verwerking van het pensioenbeleid van onze klanten. Vanaf de initiële vraagstelling tot de finale beantwoording, speel je een betrokken en cruciale rol bij het waarborgen van de kwaliteit van onze actuariële dienstverlening. Je voert berekeningen en analyses uit, licht deze toe en past modellen aan indien nodig. Periodiek verstrek je klanten inzicht in de ontwikkeling van de financiële posities, zodat aan hun informatiebehoefte wordt voldaan. Als contactpersoon op actuarieel gebied beantwoord je vragen en voorzie je klanten van gevraagd en ongevraagd advies, waardoor ze weloverwogen en onderbouwde beleidskeuzes kunnen maken.

What it takes

 • Minimaal zes jaar ervaring op het gebied van actuariële dienstverlening aan pensioenfondsen; voor de senior rol is minimaal acht jaar ervaring gewenst.
 • Afgeronde actuariële opleiding en minimaal WO+ werk- en denkniveau. Voor de senior functie is een succesvolle afronding van de opleiding tot actuaris AG vereist.
 • Uitstekende communicatieve- en adviesvaardigheden.
 • Vermogen om collega’s te helpen en te begeleiden.
 • Voor de senior rol is affiniteit met functioneel leidinggeven een pre, waarbij je in dialoog zoekt naar mogelijkheden voor vraagstukken.
 • Vermogen om specialistische kennis over te dragen naar collega professionals, zowel intern als extern.
 • Flexibiliteit, een focus op ontwikkeling en de wil om samen met onze opdrachtgever aan de toekomst te werken.

What do you get in return

 • Ruimte en vrijheid voor het zelfstandig vormgeven van je rol.
 • Korte lijnen, een informele sfeer en een hands-on mentaliteit.
 • Mogelijkheden voor opleidingen en voortdurende ontwikkeling.
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden en salaris, inclusief een vaste eindejaarsuitkering, minimaal 30 vakantiedagen en flexibele werktijden.
 • Hybride werken: zowel op kantoor als vanuit huis, waarbij aanwezigheid op ons hoofdkantoor in Heerlen minimaal 1 dag per week vereist is.
 • Arbeidsvoorwaardenruil: de mogelijkheid om te kiezen tussen meer werken of juist meer verlofuren.

Hattrick is een gelijke kansen werkgever en moedigt sollicitaties van alle gekwalificeerde kandidaten aan, ongeacht hun achtergrond. We streven naar diversiteit en verwelkomen sollicitaties van iedereen die aan de vereisten van de functie voldoet.

Audrey Hausmans

+31 6 29 22 77 90
ahausmans@hattrick.nl

Contact opnemen

Join the Journey

Ben je op zoek naar die ene droombaan of geschikte collega? Join the Journey en wij helpen jou bij het behalen van je doelen!

Let's Meet!