Vacature

Administratief Medewerker Handhaving

MBO
}
36
Administratief
Heerlen

Wie zorgt dat pensioenen goed geregeld zijn, ook wanneer het nieuwe pensioenstelsel zorgt voor veel verandering? Dat ben jij dus. We zoeken namelijk per direct een Administratief Medewerker Pensioenen voor onze opdrachtgever. In deze rol kom je te werken in het Cluster Handhaving.

The job:

De business unit Pensioenuitvoering is verantwoordelijk voor een accurate en efficiënte pensioenadministratie. Binnen de verschillende teams zorgen onze medewerkers voor een professionele dienstverlening aan deelnemers, werkgevers en fondsen op het gebied van o.a. deelnemersadministratie en werkgeversadministratie.

Als medewerker Administratief Medewerker Pensioenuitvoering ben je dagelijks bezig met zinvol werk dat ertoe doet. Met je scherpe blik en je gevoel voor detail zet je jouw (pensioen)kennis in om reguliere administratieve werkzaamheden uit te voeren.

Binnen de Pensioenuitvoering is team Werkgeversmutaties, UPA en Handhaving verantwoordelijk voor het opsporen en aansluiten van ondernemingen die onder de verplichtstelling vallen van de pensioenfondsen, onze klanten. Daarnaast is de afdeling verantwoordelijk voor de gegevensaanlevering vanuit de werkgever. We vragen de gegevens uit waarmee wij het pensioen voor de deelnemer kunnen berekenen. Deze gegevens worden verwerkt in de pensioenadministratie. We informeren de deelnemers op diverse manieren over het pensioen en zorgen er samen met andere teams voor dat de pensioenadministratie up-to-date is. Het team bestaat uit 30 collega’s, verdeeld over drie clusters.

Wat je gaat doen:
Het cluster Handhaving spoort de ondernemingen op die aangesloten moeten worden, verricht onderzoek, sluit aan en begeleidt de eerste gegevensaanlevering. Je hebt veel klantcontact en zorgt ervoor dat vragen vanuit werkgevers en administrateurs beantwoord worden. Je zorgt samen voor het verkrijgen van gegevens en denkt in oplossingen.
Je zet je pensioenkennis in en voert conform afspraak met de leidinggevende en de coördinator(en) de werkzaamheden uit ter borging van de pensioenadministratie. Je draagt zorg voor een accurate en juiste uitvoering van de pensioenadministratie voor deelnemers of werkgevers. Ook zorg je ervoor dat vragen van deelnemers, werkgevers, interne collega’s of externe partijen binnen de afgesproken termijnen duidelijk worden beantwoord. Verder zoek je de samenwerking met andere afdelingen op. Je bent in staat om zelfstandig te plannen, prioriteiten te bepalen en overzicht te houden op jouw werkzaamheden. Ten slotte signaleer en benoem je knelpunten c.q. verbeterpunten in de bedrijfsvoering op het vlak van systemen, processen en kennis en gaat aan de slag om deze te verbeteren.

What it takes

 • Een afgeronde en vakgerichte HBO opleiding of een MBO-4 diploma met aantoonbare relevante administratieve werkervaring.
 • Data verwerken is jouw tweede natuur.
 • Word en Excel hebben geen geheimen voor jou.
 • Je kunt je goed uitdrukken per mail en/of aan de telefoon.
 • Je denkt graag na over verbeteringen in je werkzaamheden.

What do you get in return

Je komt te werken in een informele organisatie met een open sfeer waar genoeg ruimte is voor jouw persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden.

 • Het betreft een structurele baan waar toekomstgericht veel mogelijkheden zijn;
 • Salaris tussen de €2400 en €3100 bruto per maand op fulltime basis. Dit is afhankelijk van je opleiding en werkervaring;
 • Naast jouw salaris ontvang jij een ADV-toeslag van 6,15%;
 • Je ontvangt een eindejaarsuitkering van 7%;
 • Je ontvangt 8% vakantiegeld;
 • Na een gedegen inwerkperiode krijg je de mogelijkheid om Hybride te werken;
 • Je ontvangt reiskostenvergoeding en thuiswerkvergoeding;
 • Je hebt flexibele werktijden tussen 07:00 en 19:00.

Hattrick is een gelijke kansen werkgever en moedigt sollicitaties van alle gekwalificeerde kandidaten aan, ongeacht hun achtergrond. We streven naar diversiteit en verwelkomen sollicitaties van iedereen die aan de vereisten van de functie voldoet.

Audrey Hausmans

+31 6 29 22 77 90
ahausmans@hattrick.nl

Contact opnemen

Join the Journey

Ben je op zoek naar die ene droombaan of geschikte collega? Join the Journey en wij helpen jou bij het behalen van je doelen!

Let's Meet!