Vacature

Administratief Medewerker Kapitaal

MBO
}
40
Administratief
Heerlen

Voel jij je thuis in een dynamische omgeving met diverse taken en zorg je ervoor dat je werk fijn in orde is? Dan ben jij de medewerker waar wij op zoek naar zijn. Voor onze opdrachtgever, een grote pensioenuitvoerder, zijn wij opzoek naar versterking.

The job:

Jij bent verantwoordelijk voor een accurate en efficiënte pensioenadministratie. Binnen de verschillende teams zorgen de medewerkers voor een professionele dienstverlening aan deelnemers, werkgevers en fondsen op het gebied van o.a. deelnemersadministratie en werkgeversadministratie.

Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van diverse complexe danwel niet reguliere processen. Samen met andere teams zorgt AZL ervoor dat de pensioenadministratie up-to-date is.

De opdrachtgever zoekt versterking voor het verrichten van kapitaalwerkzaamheden. Je draagt mede zorg voor een accurate en juiste uitvoering van de pensioenadministratie en zorgt ervoor dat vragen van deelnemers of collega’s binnen de afgesproken termijnen duidelijk worden beantwoord.

What it takes

– Je bent een MBO’er met veel ervaring of je beschikt over een afgeronde HBO opleidng en hebt ervaring in het werken op de back office;

– Je bent cijfermatig goed onderlegd en wendbaar;

– Je hebt aantoonbare kennis van en/ of interesse in werkzaamheden met betrekking tot een beleggingsadministratie;

– Je kunt planmatig werken zowel zelfstandig als in een team;

– Je vindt het fijn om onderdeel uit te maken van een dynamische afdeling en staat open voor nieuwe ontwikkelingen op het gebied van dienstverlening;

– Accuraat werken, initiatief nemen en tijdig afstemmen met anderen zijn aspecten in het werk die jij vanzelfsprekend vindt.

What do you get in return

– Structurele baan;

– Salaris tussen €2600 en €3100 bruto per maand op basis van fulltime. DIt is afhankelijk van je opleiding en werkervaring;

– Jij start binnen een jaar met SPO (basis pensioenopleiding);

-Jij ontvangt een ADV-toeslag van 6,15%;

– Jij ontvangt een eindejaarsuitkering van 7,0%;

– Jij ontvangt 8,33% vakantiegeld;

– Na een gedegen inwerkperiode krijg jij de mogelijkheid om hybride te werken;

– Jij ontvangt een thuiswerkvergoeding.

Let’s Talk!

Is jouw interesse gewekt of wil jij graag alle in en outs weten van deze vacature?
Neem gerust telefonisch contact op met Lian Schillings (consultant)

Hattrick is een gelijke kansen werkgever en moedigt sollicitaties van alle gekwalificeerde kandidaten aan, ongeacht hun achtergrond. We streven naar diversiteit en verwelkomen sollicitaties van iedereen die aan de vereisten van de functie voldoet.

Lian Schillings

 

+31 6 29 10 77 29
lschillings@hattrick.nl

Contact opnemen

Join the Journey

Ben je op zoek naar die ene droombaan of geschikte collega? Join the Journey en wij helpen jou bij het behalen van je doelen!

Let's Meet!