Vacature

Assistent Accountant

MBO
}
40 uur
Financieel
Maastricht

The job:

Voor een modern en snelgroeiende organisatie in hartje Maastricht zijn wij op zoek naar een enthousiaste en proactieve Assistent Account! Bij deze opdrachtgever kom je terecht in een informele, gezellige sfeer, met fantastische lunchplekken op een steenworp in Maastricht en ook niet geheel onbelangrijk, de lekkere koffie van Blanche Dael. Maar drink je liever je eigen koffie van thuis? Dan zijn er ook mogelijkheden door de digitale manier van werken om hybride te werken.

Jouw taken:
Jij komt te werken met verschillende klanten en administraties waardoor je veel afwisseling krijgt in je werk. Jij zorgt ervoor dat van jouw klanten alle in- en verkoopfacturen, banktransacties en overige mutaties netjes worden verwerkt in het boekhoudprogramma en klanten een actueel inzicht hebben in de financiële situatie van hun bedrijf. Daarnaast fungeer jij als aanspreekpunt voor de ondernemer, want de ondernemers staan in direct contact met jou. Je dag bestaat dus niet alleen uit administraties verwerken, maar ook (digitale) meetings met ondernemers en adviesgesprekken.

What it takes

  • Gevoel voor cijfers en digitaliseren
  • Een positieve en proactieve instelling
  • MBO+/HBO diploma of vergelijkbaar door ervaring
  • Ervaring met moderne boekhoudsoftware
  • Ervaring met aangiftesoftware is een pré

What do you get in return

Ga je voor ons of voor 1 van onze opdrachtgevers aan de slag dan mag je er van uit gaan dat we de beste arbeidsvoorwaarden voor je regelen. We zorgen voor maatwerk en gaan dus graag een persoonlijk gesprek met je aan; zo bekijken we welke opties het beste aansluiten, wat er nodig is zodat je er in ieder geval op vooruitgaat, welke doorgroeimogelijkheden er zijn en wanneer je balans met thuis optimaal is, en dat allemaal met een lekkere kop koffie (of thee).

Tarq Mommertz

Contact opnemen

Join the Journey

Ben je op zoek naar die ene droombaan of geschikte collega? Join the Journey en wij helpen jou bij het behalen van je doelen!

Let's Meet!