Vacature

Binnendienst Medewerker

MBO
}
32-40
Administratief
Nuth

Werk jij graag in een servicegerichte omgeving binnen een innovatieve organisatie? Dan ben jij de Binnendienst Medewerker die wij zoeken!

The job:

Onze opdrachtgever is een servicebedrijf die duurzame totaaloplossingen bieden op het gebied van klimaat- en koeltechniek en zonne-energie. Zij leveren service aan de particuliere markt, MKB- bedrijven en Non-Profit organisaties.

Als Medewerker Binnendienst heb je een divers takenpakket en houd jij je onder andere bezig met het verwerken van contractwijzigingen, verwerken van verhuizingen, klachtafhandelingen en inbound klantvragen (chat, telefonie en mail). In deze rol ondersteun je de accountmanagers en het salesteam. Jij zorgt voor een hoge klanttevredenheid. Krijg je vragen die je niet direct zelf op kunt lossen? Dan schakel je met verschillende afdelingen binnen de organisatie en zet je de klacht intern uit. Jij zorgt voor een goede terugkoppeling aan de klant.

Onze opdrachtgever is gevestigd in Nuth. Later dit jaar zal de organisatie verhuizen naar een mooi nieuw kantoor in Echt. Het is voor deze functie dus belangrijk dat zowel Nuth als Echt haalbaar zijn voor jou wat betreft de reistijd.

What it takes

Voor deze functie zoeken we een kandidaat met een sterke en enthousiaste persoonlijkheid. Teven heb je ervaring met een administratieve en servicegerichte rol. Daarnaast hebt je:

  • Een MBO werk- en denkniveau;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk;
  • Een werkinstelling die flexibel, stressbestendig en resultaatgericht is, dusdanig om vastgestelde targets te behalen;
  • Kennis van duurzaamheidsmaatregelen is een pré;
  • Flexibiliteit qua werktijden; tussen 8:00 tot 19:00 uur op weekdagen en je vind het geen probleem om af en toe op zaterdag te werken van 9:00 tot 13:00 uur.

What do you get in return

Ga jij aan de slag binnen deze organisatie, dan ben je verzekerd van een goede werksfeer in een enthousiast en collegiaal team. Daarnaast krijg je:

  • Een prima marktconform salaris tussen de €14,- en €16,50 bruto per uur. Afhankelijk van jouw opleiding en werkervaring;
  • Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën in een platte organisatie;
  • Een boeiende werkomgeving met groei en diversiteit in de dagelijkse taken;
  • Mogelijkheid tot (deels) thuiswerken;
  • Leuke teamuitjes die je niet snel zult vergeten.

Fleur Shields

+31 6 27 87 36 54
fshields@hattrick.nl

Contact opnemen

Join the Journey

Ben je op zoek naar die ene droombaan of geschikte collega? Join the Journey en wij helpen jou bij het behalen van je doelen!

Let's Meet!