Vacature

Commercieel Admin Medewerker

MBO
}
40 uur
Commercieel
Schinnen

The job:

Als medewerker bij de binnendienst vervul je een belangrijke functie binnen de organisatie. Je bent het visitekaartje en draagt zorg voor een juiste presentatie naar klanten toe.
Ook zorg jij samen met je collega’s voor een optimaal en een goedlopend verkoopproces.

Verder vertegenwoordig, promoot de klantbehoefte met de juiste buitendienst adviseur.
Je bent verantwoordelijk voor het administratief ondersteunen en faciliteren van de commerciële organisatie en inbound (klachtaanname & contractonderhoud) en outbound (bezoekafspraken, advies en intakevoorbereiding) klantcontact via telefoon, mail en chat.

Jij rapporteert je dagelijkse sales resultaten en bevindingen aan de Coördinator Commerciële Binnendienst.

What it takes

  • Een sterke, enthousiaste persoonlijkheid
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk; het spreken van Limburgs dialect, de Engelse en Duitse taal is een pré
  • Minimaal MBO4 werk- en denkniveau
  • Een werkinstelling die flexibel, stressbestendig en resultaatgericht is, dusdanig om vastgestelde targets te behalen
  • Analytisch inzicht en adviesvaardigheden; je kunt inschatten waar kansen en oplossingen liggen om samen het beste resultaat te bereiken
  • Kennis van duurzaamheidsmaatregelen is een pré

What do you get in return

Ga je voor ons of voor 1 van onze opdrachtgevers aan de slag dan mag je er van uit gaan dat we de beste arbeidsvoorwaarden voor je regelen. We zorgen voor maatwerk en gaan dus graag een persoonlijk gesprek met je aan; zo bekijken we welke opties het beste aansluiten, wat er nodig is zodat je er in ieder geval op vooruitgaat, welke doorgroeimogelijkheden er zijn en wanneer je balans met thuis optimaal is, en dat allemaal met een lekkere kop koffie (of thee).

Fleur Shields

Contact opnemen

Join the Journey

Ben je op zoek naar die ene droombaan of geschikte collega? Join the Journey en wij helpen jou bij het behalen van je doelen!

Let's Meet!