Vacature

Doktersassistent(e)

MBO
}
16 - 40
Zorg
Zuid-Limburg

Ben jij een gediplomeerd doktersassistente? Werk je graag patiëntgericht? En heb je een flexibele werkhouding? Wellicht hebben we dan een match, want wij zijn op zoek naar jou voor een van onze leuke huisartspraktijken in Zuid-Limburg!

The job:

Onze opdrachtgever is een toonaangevende zorggroep in de regio Oostelijk Zuid-Limburg, bestaande uit 114 vrijgevestigde huisartsen. Met een sterke focus op de patiënt, faciliteert onze opdrachtgever 24-uurs huisartsenzorg via één centraal loket. Het streven naar kwalitatief hoogstaande zorg staat centraal in de missie van onze opdrachtgever, waarbij de regievoering voor eerstelijnszorg in de wijk vanuit een geïntegreerde loketfunctie plaatsvindt.

Als doktersassistente ben je een essentieel onderdeel van het zorgteam, waarbij je een breed scala aan taken uitvoert, variërend van het ontvangen en registreren van patiënten tot het assisteren van de huisarts bij medische handelingen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het plannen van afspraken, het beheren van de patiëntendossiers en het uitvoeren van administratieve taken. Met jouw deskundigheid en zorgzaamheid draag je bij aan een efficiënte en professionele zorgverlening aan de patiënten.

Wil je graag aan de slag voor een aantal middagen en feestdagen, of geef je de voorkeur aan een 24-uurs of fulltime functie? Geen probleem, wij gaan graag met jou in gesprek om te bepalen wat voor jou de beste plek is. Met een breed netwerk van vrijgevestigde huisartsen, zijn wij ervan overtuigd dat we een goede match kunnen vinden die aansluit bij jouw wensen en behoeften.

What it takes

  • Een (gediplomeerd) doktersassistente;
  • Een patiëntgerichte professional met een vlotte en doelmatige werkwijze;
  • Een echte teamspeler met goede communicatieve en sociale vaardigheden;
  • Je kunt zowel zelfstandig werken als werken in teamverband;
  • Je hebt een flexibele werkinstelling en bent representatief.

What do you get in return

  • CAO Huisartsenzorg is van toepassing;
  • Een gezellig team dat samen de juiste zorg op de juiste manier wil geven aan de patiënt;
  • Mogelijkheden tot het volgen van (na-) scholingen;
  • Uren en dagen in overleg.

Hattrick is een gelijke kansen werkgever en moedigt sollicitaties van alle gekwalificeerde kandidaten aan, ongeacht hun achtergrond. We streven naar diversiteit en verwelkomen sollicitaties van iedereen die aan de vereisten van de functie voldoet.

Fabienne Quaedackers

06 27 35 04 01

fquaedackers@hattrick.nl

Contact opnemen

Join the Journey

Ben je op zoek naar die ene droombaan of geschikte collega? Join the Journey en wij helpen jou bij het behalen van je doelen!

Let's Meet!