Vacature

Klantcoördinator

HBO
}
40 uur
Administratief
Tegelen

Zoek jij een essentiële rol binnen een dynamische en groeiende organisatie? Ben jij dé schakel tussen opdrachtgevers en monteurs en weet jij als geen ander sturing te geven? Weet jij het verschil te maken als klantcoördinator, solliciteer dan nu!

The job

What it takes

Klantgerichtheid, flexibiliteit en uitgebreide bouwkundige kennis, gekoppeld aan sterke communicatieve vaardigheden, zijn essentieel. Ook het vermogen om uitdagingen aan te gaan en zelfstandig zaken te regelen, wordt gewaardeerd. Stressbestendigheid en pro-activiteit zijn vereist voor deze functie, waarbij kwaliteit en resultaat centraal staan om hoogwaardige oplossingen voor de klant te bieden.

What do you get in return

Onze opdrachtgever is een groeiend en dynamisch familiebedrijf. Naast de klant hechten zij ook enorm veel waarde aan de medewerkers. Dit vertaalt zich in een goed salaris (range €3500 – €4500 o.b.v. 40 uur), uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden conform de CAO en zicht op een contract voor onbepaalde tijd bij goed functioneren.

Er heerst een open werksfeer en ze staan open voor frisse ideeën, ongeacht hoe lang iemand in dienst is. Verder organiseren ze jaarlijks leuke evenementen zoals een zomer BBQ, kerstborrel en personeelsfeesten voor het hele bedrijf.

Hattrick is een gelijke kansen werkgever en moedigt sollicitaties van alle gekwalificeerde kandidaten aan, ongeacht hun achtergrond. We streven naar diversiteit en verwelkomen sollicitaties van iedereen die aan de vereisten van de functie voldoet.

Tarq Mommertz

+31 (0)6 25 26 46 41
tmommertz@hattrick.nl

Contact opnemen

Join the Journey

Ben je op zoek naar die ene droombaan of geschikte collega? Join the Journey en wij helpen jou bij het behalen van je doelen!

Let's Meet!