Vacature

Klantmanager WMO

HBO
}
36 uur
Overheid
Zuid-Limburg

The job:

Ben jij doortastend en heb jij de échte hulpvraag snel op tafel? Word jij er enthousiast van wanneer je de cliënt in beweging krijgt? Dan ben jij de WMO Klantmanager die wij zoeken!

Wat ga je doen?
Je mobiliseert het netwerk van de cliënt en doet een beroep op het eigen verantwoordelijkheidsgevoel. Door middel van de juiste gesprekstechnieken, weet jij de juiste middelen in te zetten. Daarbij is het van belang dat jij de wet – en regelgeving kent rondom de WMO. Je bent onderweg naar de cliënt, maakt een inventarisatie, schrijft een ondersteuningsplan, stelt de beschikking op en overlegt met collega’s. Een ontzettend allround functie waarbij je t gedurende het proces in contact blijft met de betrokkenen om alles in goede banen te leiden.

What it takes

  • Jij beschikt over een afgeronde HBO-opleiding;
  • Heb je deze aangevuld met relevante opleidingen/cursussen dan is dit een pré (op gebied van AWBZ / WMO / AWB);
  • Jij hebt kennis en ervaring met actuele maatschappelijke en juridische ontwikkelingen en regelgeving;

Maar wie ben jij als persoon?

  • Jij bent vlot en kan zakelijk communiceren, met tact en overtuigingskracht;
  • resultaat- en oplossingsgericht is;
  • pro-actief, creatief, flexibel en klantgericht;
  • initiatief toont en besluitvaardig is.

What do you get in return

Ga je voor ons of voor 1 van onze opdrachtgevers aan de slag dan mag je er van uit gaan dat we de beste arbeidsvoorwaarden voor je regelen. We zorgen voor maatwerk en gaan dus graag een persoonlijk gesprek met je aan; zo bekijken we welke opties het beste aansluiten, wat er nodig is zodat je er in ieder geval op vooruitgaat, welke doorgroeimogelijkheden er zijn en wanneer je balans met thuis optimaal is, en dat allemaal met een lekkere kop koffie (of thee).

Fleur Shields

+31 6 27 87 36 54
fshields@hattrick.nl

Contact opnemen

Join the Journey

Ben je op zoek naar die ene droombaan of geschikte collega? Join the Journey en wij helpen jou bij het behalen van je doelen!

Let's Meet!