Vacature

Management Assistent

MBO
}
32-40
Administratief
Heerlen

Ben jij een ervaren Management Assistent die sterk is in plannen, organiseren en graag pro-actief te werk gaat? Houd jij van heldere communicatie en vind je het leuk om te ondersteunen, dan hebben wij de baan voor jou!

The job

What it takes

Je bent een ervaren managementassistent met uiteraard een relevante afgeronde mbo- of hbo-opleiding. Het beheren van een complexe agenda- en e-mailbox heb jij volledig in de vingers. Je houdt je hoofd koel als alles tegelijk op je af komt, bij onverwachte zaken en een oneindig lijkende to-do lijst. Je bent bekend met Office365 en andere ondersteunende systemen en je beheerst de Nederlandse taal uitstekend. Je communiceert duidelijk en helder, daarnaast kun je goed samenwerken. Je hebt een proactieve instelling en neemt graag initiatief.

What do you get in return

Je gaat aan de slag werken in een informele organisatie waar genoeg ruimte is voor jouw persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. Daarnaast mag je rekenen op:

  • Structurele baan;
  • Een marktconform salaris;
  • Je ontvangt een ADV-toeslag van 6,15%;
  • Je ontvangt een eindejaarsuitkering van 6,5%;
  • Je ontvangt 8,33% vakantiegeld;
  • Na een gedegen inwerkperiode krijg jij de mogelijkheid om Hybride te werken;
  • Je ontvangt reiskostenvergoeding en thuiswerkvergoeding.


Let’s Talk!
Is jouw interesse gewekt of wil jij graag alle in en outs weten van deze vacature?
Neem gerust telefonisch contact op met Lian Schillings (consultant)

Hattrick is een gelijke kansen werkgever en moedigt sollicitaties van alle gekwalificeerde kandidaten aan, ongeacht hun achtergrond. We streven naar diversiteit en verwelkomen sollicitaties van iedereen die aan de vereisten van de functie voldoet.

Lian Schillings

+31 6 29 10 77 29
lschillings@hattrick.n

Contact opnemen

Join the Journey

Ben je op zoek naar die ene droombaan of geschikte collega? Join the Journey en wij helpen jou bij het behalen van je doelen!

Let's Meet!