Vacature

Adm. Medewerker Pensioenuitvoering

MBO
}
32-40
Administratief
Heerlen

Wie zorgt dat pensioenen goed geregeld zijn, ook wanneer het nieuwe pensioenstelsel zorgt voor veel verandering? Dat ben jij dus! Voor onze opdrachtgever, een grote pensioenuitvoerder, zijn wij opzoek naar versterking op de administratieve afdeling.

The job:

In jouw rol zorg je ervoor dat fondsen en hun deelnemers zo goed mogelijk te helpen met hun pensioenen. We zoeken leergierige aanpakkers die graag werkzaam zijn in een snel veranderende en dynamische branche.

Als Administratief Medewerker binnen de pensioenen ben je dagelijks bezig met zinvol werk dat ertoe doet.
Met je scherpe blik en je gevoel voor detail zet je jouw (pensioen)kennis in om reguliere administratieve werkzaamheden uit te voeren. Je regelt bijvoorbeeld de ingang van een pensioen voor iemand, een waardeoverdracht of je voert een echtscheidingsmutatie door. In specifieke gevallen mail of bel je met die deelnemer. Dat alles moet natuurlijk accuraat gebeuren. Daarnaast zorg je voor het beantwoorden van vragen van deelnemers of collega’s binnen de afgesproken termijnen.

What it takes

In deze rol zoek je de samenwerking met andere afdelingen binnen de organisatie op. Je bent in staat om zelfstandig te plannen, prioriteiten te bepalen en overzicht te houden op jouw werkzaamheden. Je vindt het fijn om onderdeel uit te maken van een dynamische afdeling en staat open voor nieuwe ontwikkelingen op het gebied van dienstverlening. Accuraat werken, initiatief nemen en tijdig afstemmen met anderen zijn aspecten in het werk die jij vanzelfsprekend vindt. En heb je nog geen ervaring in pensioenen? Dat is helemaal niet erg. Je collega’s helpen je graag en je krijgt de tijd om vertrouwd te raken met het onderwerp.

We zien ook graag:

 • Een afgeronde en vakgerichte HBO opleiding of een MBO-4 diploma met aantoonbare relevante administratieve werkervaring;
 • Data verwerken is jouw tweede natuur;
 • Je hebt boekhoudkundige ervaring;
 • Word en Excel hebben geen geheimen voor jou;
 • Je kunt je goed uitdrukken per mail en/of aan de telefoon;

What do you get in return

Je komt te werken in een informele organisatie met een open sfeer waar genoeg ruimte is voor jouw persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden.

 • Het betreft een structurele baan waar toekomstgericht veel mogelijkheden zijn;
 • Salaris tussen de €2600 en €3100 bruto per maand op fulltime basis. Dit is afhankelijk van je opleiding en werkervaring;
 • Naast jouw salaris ontvang jij een ADV-toeslag van 6,15%;
 • Je ontvangt een eindejaarsuitkering van 6,5%;
 • Je ontvangt 8% vakantiegeld;
 • Na een gedegen inwerkperiode krijg je de mogelijkheid om Hybride te werken;
 • Je ontvangt reiskostenvergoeding en thuiswerkvergoeding;
 • Je hebt flexibele werktijden tussen 07:00 en 19:00.

Hattrick is een gelijke kansen werkgever en moedigt sollicitaties van alle gekwalificeerde kandidaten aan, ongeacht hun achtergrond. We streven naar diversiteit en verwelkomen sollicitaties van iedereen die aan de vereisten van de functie voldoet.

Audrey Hausmans

+31 6 29 22 77 90
ahausmans@hattrick.nl

Contact opnemen

Join the Journey

Ben je opzoek naar die ene droombaan of geschikte collega? Join the Journey en wij helpen jou bij het behalen van je doelen!

Let's Meet!