Vacature

Salarisadministrateur

MBO
}
24 - 32
Financieel
Heerlen

Als salarisadministrateur bij onze opdrachtgever betekent deel uitmaken van een ambitieuze organisatie waarin jouw expertise in salarisadministratie van onschatbare waarde is. Complexe salarisvraagstukken zijn voor jou geen uitdaging, en je krijgt de ruimte om zelfstandig aan de slag te gaan en bij te dragen aan nieuwe verbeteringen. Klinkt dit als een uitdaging die jou aanspreekt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

The job:

Als salarisadministrateur werk je solistisch en ben je verantwoordelijk voor een nauwkeurige verwerking van salarisgegevens van meer dan 300 medewerkers, waarvan sommigen extern werkzaam zijn. Je bent het eerste aanspreekpunt voor deze medewerkers met betrekking tot salarisverwerking en biedt hen deskundige ondersteuning.

Je coördineert en voert de salarisverwerking uit. Hierbij bepaal je zelf de prioriteiten en bewaak je de voortgang. Je hebt een adviserende rol richting leidinggevenden en medewerkers. Kom je er niet uit? Dan weet je al snel de juiste collega te vinden. Je onderhoudt (externe) contacten met betrekking tot pensioenregelingen, sociale verzekeringen, de fiscus en ook werkzaamheden ten behoeve van het verkrijgen van subsidies. Applicaties en salarissoftware kennen geen geheimen voor jou. Je signaleert ontwikkelingen en draagt verbeteringen aan. Daarnaast ontwikkel, beschrijf en onderhoud je werkprocedures om efficiëntie te bevorderen.

What it takes

 • Je beschikt over een relevant MBO4 diploma;
 • Je neemt werkervaring uit een vergelijkbare functie met je mee;
 • Een PDL diploma is een pré;
 • Je beschikt over goede schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheden;
 • Je kunt goed werken binnen vastgestelde kaders en (wettelijke) regelgeving;
 • Je bent in staat om medewerkers gerust te stellen als het om lastige salarisvragen gaat.

What do you get in return

Bij onze opdrachtgever maak je deel uit van een hecht en gepassioneerd team. Ze geloven in samenwerking en ondersteuning, en daarom kun je rekenen op:

 • Een marktconform salaris gewaardeerd in functiegroep 6 (min. € 3.085,- max € 4.171,-) volgens de CAO Huisartsenzorg. De functie-indeling is afhankelijk van de ervaring die je meebrengt;
 • Jouw werktijden worden in overleg vastgesteld;
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • Je ontvangt een reiskostenvergoeding en kunt gebruik maken van fiscale uitruilmogelijkheden;
 • Een interessante en uitdagende functie in een ambitieuze en op innovatie gerichte onderneming.

Hattrick is een gelijke kansen werkgever en moedigt sollicitaties van alle gekwalificeerde kandidaten aan, ongeacht hun achtergrond. We streven naar diversiteit en verwelkomen sollicitaties van iedereen die aan de vereisten van de functie voldoet.

Fabienne Quaedackers

06 27 35 04 01
fquaedackers@hattrick.nl

Contact opnemen

Join the Journey

Ben je op zoek naar die ene droombaan of geschikte collega? Join the Journey en wij helpen jou bij het behalen van je doelen!

Let's Meet!