Vacature

Service Monteur

MBO
}
32-40 uur
Administratief
Echt

Ben jij op zoek naar een kans om waardevolle kennis en ervaring op te doen binnen een internationale onderneming? Wil jij je professionele reis voortzetten binnen een dynamische omgeving? Dan hebben wij de baan voor jou!

The job:

Onze opdrachtgever opereert internationaal met meerdere vestigingen en is gespecialiseerd in de productie en verkoop van raambekleding. Elke dag werken ongeveer 500 toegewijde medewerkers aan het succes van het bedrijf. In de Benelux behoren ze tot de leidende spelers op de markt.

In de rol van Service Monteur ben jij verantwoordelijk voor het meten en/of monteren van de producten en draag je bij aan de serviceafhandeling. Je werkgebied bestaat voornamelijk uit (Zuid) Nederland en België.

What it takes

Bij onze opdrachtgever staat het leveren van uitstekende service aan hun klanten centraal. Deze focus verwachten ze ook van jou als nieuw teamlid.
Daarnaast beschik jij ook over de volgende eigenschappen:

  • Een afgeronde (technische) Mbo-opleiding en/of relevante werkervaring;
  • Kennis van elektrotechniek is een pluspunt;
  • Representatief, klantvriendelijk en beschikkend over commerciële eigenschappen;
  • Klantgericht en servicegericht.

What do you get in return

Een veelzijdige functie binnen een dynamische werkomgeving, waarin een goede werksfeer heerst en passende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden geboden worden.

  • Een marktconform salaris;
  • Een eigen werk bus;
  • Een goed opleidingstraject om alle kneepjes van het vak te leren;
  • De mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen.

 

Als jij enthousiast bent over deze kans en je herkent jezelf in het profiel, kijken we uit naar jouw sollicitatie. Het geeft jou de kans om deel uit te maken van een gepassioneerde team en de mogelijkheid om een waardevolle bijdrage te leveren aan het succesverhaal!

Romy Venema

06 27350401
rvenema@hattrick.nl

Contact opnemen

Join the Journey

Ben je opzoek naar die ene droombaan of geschikte collega? Join the Journey en wij helpen jou bij het behalen van je doelen!

Let's Meet!