Vacature

Verkoopadviseur Personenauto’s

MBO
}
40 uur
Overig
Waalre, Helmond, Nuenen, Roermond

Als Verkoopadviseur ben je verantwoordelijk voor het gehele proces van verkoop tot oplevering, waarbij je zowel particuliere als zakelijke klanten bedient. Je begrijpt als geen ander hoe bijzonder het is om met een nieuwe auto de showroom te verlaten, en je streeft ernaar om deze ervaring voor de klant onvergetelijk te maken. Met jouw uitstekende service weet je de klant steeds weer te verrassen.

The job:

Je dag begint met een kick-off waarin we de taken verdelen. Deze taken omvatten onder andere het opvolgen van leads, het vriendelijk te woord staan van passanten, het beheren van bestaande klantrelaties en het afleveren van voertuigen. Je zult op diverse locaties zijn en met veel verschillende mensen spreken, waardoor je werk zeer veelzijdig is. In de showroom transformeer je de ruimte tot een ware belevenis door strategisch gebruik te maken van POS-materiaal en door auto’s op aantrekkelijke wijze te presenteren. In overleg met de verkoopleider taxeer je inruilauto’s en maak je foto’s van voertuigen die te koop worden aangeboden. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het aanmaken van werkorders en het nauwlettend volgen van het verkoopproces, zodat alles tot in de puntjes is geregeld.

What it takes

Je bent een meester in luisteren en communiceren, en je begrijpt hoe cruciaal het is om de behoeften van de klant te achterhalen, zodat je hier optimaal op kunt inspelen. Dankzij jouw heldere uitleg verdwijnen eventuele twijfels als sneeuw voor de zon, en onze klanten worden nooit verrast door onverwachte zaken. Verder pas je goed bij deze vacature als je aan de volgende criteria voldoet:

 • Je hebt minimaal een MBO werk- en denkniveau.
 • Je bent alert, flexibel en hebt een proactieve houding.
 • Ervaring als verkoopadviseur in de Automotive is een pré, maar niet noodzakelijk.
 • Je hebt goede computervaardigheden en bent bekend met internetgebruik.
 • Je bezit een geldig B-rijbewijs.

What do you get in return

Bij ons draait het niet om “ieder voor zich”. Je wordt onderdeel van een hecht, gepassioneerd verkoopteam bestaande uit professionals van diverse leeftijden. In onze representatieve showrooms heerst een positieve sfeer, waarin we authentiek en oprecht communiceren met zowel collega’s als klanten. Onze occasions behoren tot de top 5 van het land wat betreft prijsstelling en marktpositionering, en we hebben regelmatig aantrekkelijke aanbiedingen voor nieuwe auto’s. Onze sterke focus op klantenservice stelt ons in staat om langdurige vertrouwensrelaties op te bouwen. Bovendien zorgen we voor effectieve communicatie met andere afdelingen, waardoor we gezamenlijk onze verkoopdoelstellingen bereiken.

Naast een uitdagende werkplek bieden wij een aantrekkelijk pakket aan arbeidsvoorwaarden:

 • Marktconform salaris.
 • Samenwerken in een topteam met behulpzame collega’s.
 • Regelmatig leuke activiteiten, zoals personeelsuitjes en diners.
 • Ruimte voor eigen initiatieven.
 • Personeelskorting op onze producten.
 • De mogelijkheid om tegen zeer gunstige voorwaarden altijd in de nieuwste auto’s te rijden.
 • Investering in jouw persoonlijke ontwikkeling via merkspecifieke cursussen en trainingen.
 • Duidelijke begeleiding bij doorgroeimogelijkheden.
 • Een aantrekkelijke bonusregeling bij het behalen van je jaarlijkse doelen.
 • Een solide pensioenregeling.
 • Collectieve zorgverzekering.

Herken jij jezelf in dit profiel en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Of heb jij nog vragen? Neem gerust telefonisch contact met mij, Evi Benjamins (consultant), via 040 311 3400. Graag hoor ik van je!

 

Hattrick is een gelijke kansen werkgever en moedigt sollicitaties van alle gekwalificeerde kandidaten aan, ongeacht hun achtergrond. We streven naar diversiteit en verwelkomen sollicitaties van iedereen die aan de vereisten van de functie voldoet.

Evi Benjamins

ebenjamins@hattrick.nl
040 311 3400

Contact opnemen

Join the Journey

Ben je op zoek naar die ene droombaan of geschikte collega? Join the Journey en wij helpen jou bij het behalen van je doelen!

Let's Meet!