Relatiebeheerder Zakelijke Verzekeringen

Onze opdrachtgever is een professionele financiële dienstverlener die als volmachtbedrijf de bevoegdheid heeft om namens verzekeraars rechtstreeks op te treden. Het hoofdkantoor is gevestigd in Eindhoven. Ze zorgen voor slimme oplossingen voor werkgevers én...

Adviseur Verzuim en Preventie MKB

Onze opdrachtgever is een professionele financiële dienstverlener die als volmachtbedrijf de bevoegdheid heeft om namens verzekeraars rechtstreeks op te treden. Ze zorgen voor slimme oplossingen voor werkgevers én werknemers. Dit doen zij door een totaalpakket aan te...

Medewerker Backoffice

Ben jij op zoek naar een dynamische functie waarbij je verantwoordelijk bent voor de administratieve afhandeling met betrekking tot After-Sales? Lees dan snel verder!

Backoffice medewerker

Ter versterking van het team van onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een enthousiaste kandidaat voor de rol van medewerker Backoffice.

Adm. Medewerker Pensioenuitvoering

Wie zorgt dat pensioenen goed geregeld zijn, ook wanneer het nieuwe pensioenstelsel zorgt voor veel verandering? Dat ben jij dus! Voor onze opdrachtgever, een grote pensioenuitvoerder, zijn wij opzoek naar versterking op de administratieve afdeling.